Polestar privatleasing

Oplev hvorfor Polestar er et af de mest efterspurgte privatleasing valg i 2024. Hos OnDrive Leasing får du bæredygtig kvalitet, fleksibilitet og landsdækkende service. Start din elektriske rejse nu!

LEASING AF POLESTAR 2 

2024 er et banebrydende år for elbiler. Med en allerede imponerende præstation, har Polestar 2 etableret sig som den mest privatleasede bil i første halvdel af året. Polestar 2 fås i både 'long range' og 'long range dual' motorvarianter, som tilbyder forskellige funktioner såsom firehjulstræk, panoramaglastag og Harman Kardon lydsystem. Og det er ingen overraskelse. Den svenske elbilproducent, Polestar, er ikke kun innovativ men også bæredygtig, hvilket fuldt ud lever op til tidens trend.

HVAD GØR POLESTAR 2 SÅ ATTRAKTIV?

Udover at være den mest privatleasede bil i første halvdel af 2023, har Polestar 2 en række egenskaber, der skiller den ud. Fra dens avancerede teknologi og komfort til dens forpligtelse til bæredygtighed, både i bilens design og produktion, er det ikke svært at forstå, hvorfor forbrugere strømmer til. Med funktioner som adaptiv fartpilot, Harman Kardon anlæg, panorama glastag, plus pakken, pixel led og trådløs mobil opladning, tilbyder Polestar 2 en enestående køreoplevelse. Dens elegante design kombineret med en enestående ydeevne matcher perfekt med Ondrive Leasings vision om at bringe topkvalitet til sine kunder.

SERVICE & VEDLIGEHOLDELSE PÅ TOPNIVEAU

Hos Ondrive Leasing forstår vi vigtigheden af pålidelighed. Med vores landsdækkende netværk af servicecentre, er din Polestar 2 altid i trygge hænder. Vores teknikere gennemgår regelmæssig træning direkte fra Polestar, hvilket sikrer, at de er opdateret med den nyeste teknologi og metoder. Dette sikrer, at din bil altid leverer den bedste ydelse og sikkerhed.

TAG KONTROL OVER DINE UDGIFTER

Ingen skjulte gebyrer, ingen overraskelser. Med Ondrive Leasings transparente prissætning ved du altid præcis, hvad du betaler for. Dette inkluderer både førstegangsydelse og grøn ejerafgift som en del af leasingomkostningerne. Hvad enten det er rutinemæssig service, forsikringspakker eller tilpasninger af det årlige kilometerantal, giver vi dig værktøjerne til fuldt ud at styre din økonomi.

NYD FLEKSIBILITETEN VED PRIVATLEASING

Bilkøb kan være komplekst og forpligtende. Med privatleasing fra Ondrive kan du navigere i bilverdenen med lethed og sikkerhed. Skal du flytte til byen og ønsker en mindre bil? Eller måske forventer familieforøgelse og har brug for mere plads? Med vores fleksible aftaler kan du nemt justere dine præferencer, altid med sikkerhed i at have den bil, der passer til dine behov.

FORDELENE VED PRIVATLEASING

Polestar og Ondrive Leasing tilbyder en unik chance for at træde ind i en fremtid med bæredygtig transport. Få adgang til en bil med imponerende rækkevidde og mulighed for vinter komplethjul som ekstraudstyr, landsdækkende service, komplet kontrol over udgifter, og alle fordelene ved leasing uden bekymringen ved traditionelt bilkøb.

VI ER HER FOR DIG

Vil du vide mere om, hvorfor Polestar 2 er den mest eftertragtede bil i 2023? Santander Consumer Bank tilbyder attraktive finansieringsmuligheder for leasingaftaler. Kontakt Ondrive Leasings team af dedikerede eksperter i dag og lad os guide dig til den perfekte leasingaftale for netop din drømmebil.

Bil

ELBILOPLADNING: EN GUIDE TIL OPLADNING

Med den stigende popularitet af elbiler er elbilsopladning blevet en vigtig del af ejerskabet. At forstå de forskellige former for ladning, fordele og ulemper er afgørende for enhver elbilejer.

Læs mere