Om Ondrive Leasing

Leasing med kunden i fokus

Mange års erfaring med leasing

Thomas Lindgren og Henrik Reipur grundlagde OnDrive Leasing med tilsammen, over 40 års erfaring fra bil- og leasingbranchen. Thomas har en bankuddannelse og har arbejdet som direktør for et bankejet leasingselskab. Henrik har også en stærk baggrund indenfor bilbranchen og har arbejdet som afdelingsdirektør med fokus på leasing af biler til private.

Sammen bruger de deres erfaring til at lave attraktive leasingaftaler for danske familier, der fokuserer på behov, fleksibilitet og tryghed. OnDrive Leasing arbejder sammen med partnere som Aros Forsikring og FDM for at sikre kvalitet og god kundeservice.

OnDrive leasing gør det nemt og enkelt

Hos OnDrive Leasing er det nemt og enkelt at finde og bestille den rette bil. Vi tilbyder operationel leasing af nyere brugte mellemklassebiler til konkurrencedygtige priser. Du kan nemt udvælge og reservere din ønskebil online og derefter underskrive leasingaftalen digitalt. Lær mere om operationel leasing her.

Vores mision: er at blive Danmarks mest attraktive re-leasing firma for nyere brugte biler til private familier. På vores hjemmeside finder du et bredt udvalg af mellemklasse biler, der typisk er mellem 3 måneder og 3 år gamle.

Anerkendte partnere 

Vi samarbejder med Aros Forsikring hvor vi kan tilbyde de bedste priser og vilkår. FDM håndterer de uvildige afleveringsrapporter efter at din leasingkontrakt udløber. Vi er også medlem af brancheorganisationen Finans og Leasing.

ODL Ejere

KLAR TIL AT LEASE DIN NÆSTE BIL?

Find drømmebilen blandt vores store udvalg af biler.

Se mere