FAQ | Ondrive Leasing

Find svar på ofte stillede spørgsmål.

Spørgsmål til bestilling af bil

Vi anbefaler, at du anvender søgekriterierne til at finde din næste bil. Men du kan også vælge direkte fra listen ved at trykke på en bil. Herefter gennemfører du flowet via sitet, hvor bilen i første omgang bliver reserveret til dig.

Ja, hos OnDrive Leasing tilbyder vi leasing af både nyere brugte biler og nye biler.

Vi har en bred vifte af forskellige biltyper og mærker. Vi har biler til alle behov og får hele tiden nye biler på lager. Du leaser direkte fra vores website, og den bil du har lyst til.

Ja, det er muligt under forudsætning af, at forsikringsforholdene er i orden. Privatleasingaftalen vil stå i dit navn, og din søn eller datter skal registreres på leasingaftalen som bruger nummer 2. Dette skal du dog afklare med dit forsikringsselskab, inden du vælger at privatlease.

Hos OnDrive Leasing skal du være fyldt 18 år og have kørekort, så kan du ansøge om en leasingaftale.

Leveringstiden er afhængig af hvilken ønsket dato, du har valgt. Vi har et udleveringsvindue fra 14 dage til op til fem uger. Vi kan ikke reservere bilen i længere tid grundet den store efterspørgsel.

Vi tilbyder levering på din hjemmeadresse (på fastland og brofaste øer i Danmark). Du har også mulighed for selv at hente bilen på vores lager eller hos vores leverandører. 

Du kan tilvælge OnDrive Leasings forsikringstilbud som en del af leasingaftalen. Du kan også vælge at forsikre bilen hos dit eget forsikringsselskab.

Spørgsmål til leasingaftalen

Du vælger selv, hvilket kørselsbehov der passer dig. Hvis du er i tvivl om, hvor meget du må køre, vil det altid fremgå af din leasingaftale.

Et eksempel: Har du i leasingaftalen valgt 15.000 kilometer, betyder det i gennemsnit, at du kører 1.250 km om måneden.

Nej, det er desværre ikke muligt at få et brændstofskort til din leasingaftale.

På bilens registreringsattest kan der registreres to brugere. Derfor kan der være en primær og sekundær bruger til bilen. Den sekundære bruger skal være en del af samme husstand.

Der er ikke nogen konkret begrænsning, men du må ikke overlade bilen fast til andre. Vær dog opmærksom på at du som leasingtager har ansvaret for bilen, og at der forsikringsmæssigt ofte er forhøjet selvrisiko for unge under en vis alder - typisk under 21 år.

Leasingaftalen kan opsiges allerede efter 11 måneder med 30 dages varsel til udgangen af en måned. Det betyder, at du kan aflevere din bil efter 1 år og betaler for 1 år.

Hvis du vil opsige leasingaftalen før tid, sender du opsigelsen på mail til info@ondriveleasing.dk.

Nej, du må ikke sælge en leasingbil. OnDrive Leasing ejer bilen.

Nej, du hæfter ikke for restværdien på bilen. Du hæfter alene for eventuelle skader og mangler på bilen, som ikke er udbedret ved tilbagelevering.

Ja, hos OnDrive Leasing er leasingafgiften FAST i hele perioden inklusive service og vedligeholdelse, så du kender dine biludgifter.

Spørgsmål til leasingperioden

Du skal altid være opmærksom på producentens regler for, hvornår bilen skal til service. Mange biler viser det i displayet i god tid. Når bilen skal til service, kontakter du det nærmeste autoriserede mærkeværksted og aftaler tid. Hvis du har tilvalgt lånebil til din leasingaftale, beder du værkstedet om at stille en bil til rådighed for dig.

Hvis en advarselslampe lyser, kontakter du straks det nærmeste autoriserede mærkeværksted og aftaler med dem, hvordan du skal forholde dig.

Som kunde hos OnDrive Leasing har du altid skift af nedslidte sommerdæk med i leasingaftalen - på de hjul, som bilen er leveret med. Dækskift sker hos NDI Superdæk, og du finder deres dækcentre på www.sds.dk.

Hvis du får skader på bilen, melder du det til din forsikring. Hvis ikke skaderne er udbedret inden tilbagelevering af bilen, og disse skader ikke er acceptable i forhold til Bilag 2 i leasingaftalen, vil du modtage en opkrævning for skaderne.

Ja det er inkluderet i alle aftaler- Læs mere om vejhjælp

Ja, du må gerne køre i alle lande i EU og Norden. Husk - at kontakte os for at få en kopi af registreringsattesten.

Hvis dit kørselsbehov ændrer sig, er der mulighed for, at vi kan ændre leasingaftalen. Du skal blot være opmærksom på, at vi tager udgangspunkt i de kilometersatser, der står i din leasingaftale. Ændringen vil betyde, at vi fordeler regningen over de resterende måneder. Det betyder enten en højere eller en lavere leasingydelse i den resterende tid.

Hvis du allerede leaser en bil hos OnDrive Leasing og ønsker at skifte til en anden bil, finder vi altid ud af det på en fleksibel måde, som passer dig.

Spørgsmål til afslutning på leasingperioden

Hvis du ønsker at beholde bilen lidt længere, ser vi på, om det er muligt.

Inden du skal aflevere bilen, modtager du en mail med angivelse af, hvor og hvordan du afleverer bilen til gennemgang.

Bilen skal være vasket og rengjort. Bilag 2 til din leasingaftale beskriver, hvilke skader og ridser som er acceptable.

Nej, du kan ikke købe bilen.

Ved aflevering af din bil skal du sørge for at efterlade følgende effekter i bilens ulåste handskerum:

- Alle nøgler samt eventuelt nøglekort/kodekort

- Servicehæfte

- Skadeanmeldelser (på eventuelle skader, der ikke er udbedret)

- Original registreringsattest (del 1 - del 2 skal kun afleveres, hvis du har modtaget den sammen med del 1).

Derudover skal du medbringe udstyr, der er inkluderet i leasingaftalen – det kunne være tagboks, tagbøjler m.m., vinterdæk og fælge (lægges i bagagerummet).

Alle vores leasingbiler bliver gennemgået af FDM, som en uvildig tredjepart.

Praktisk information

Nej, du skal selv betale grøn ejerafgift.

Nej, du skal selv betale dine bøder.

Nej, du må ikke ryge i bilen.

Nej, ladestander er ikke en del af leasingaftalen.

Ja, du må gerne eftermontere ekstraudstyr på bilen. Du skal dog indhente en skriftlig tilladelse fra OnDrive Leasing. Bilen skal efterfølgende afleveres med originalt udseende og med originalt udstyr.