KIA

OnDrive Leasing - Din foretrukne Kia privatleasing-partner. Vi tilbyder attraktive priser på vores leasingaftaler, så du kan nyde køreglæden i særklasse uden at tømme pengepungen. Se vores store udvalg af Kia i dag og vælg en bil, der passer til dine behov og ønsker.

KIA PRIVATLEASING

Kia har gennem de seneste år vundet flere priser og anerkendelser for deres biler, som både byder på høj kvalitet, køreglæde og ikke mindst et flot design. Derfor er det heller ikke overraskende, at flere og flere danskere vælger at lease en Kia, når de skal have en ny bil. Vi vil her tage et nærmere kig på Kia Privatleasing og dets fordele.

HVAD INDEHOLDER EN KIA SERVICEAFTALE?

En Kia serviceaftale indeholder typisk alle de væsentlige serviceydelser, som din bil skal have igennem dens levetid. Det inkluderer blandt andet periodisk vedligeholdelse, som omfatter olieskift, filterudskiftning og kontrol af bilens vitale dele. Det kan også inkludere reparationer af mindre skader, udskiftning af dele og alt andet, som din Kia skulle have behov for i løbet af dens levetid.

DERFOR SKAL DU PRIVATLEASE DIN KIA HOS ONDRIVE LEASING

Hos Ondrive Leasing har vi mange års erfaring med leasing af biler og har samtidig et bredt udvalg af forskellige Kia-modeller til rådighed. Vi tilbyder fleksible løsninger, hvor du selv kan vælge, hvor længe du ønsker at lease bilen, og hvor mange kilometer du ønsker at køre årligt. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov, når vi sammensætter din aftale, og vi sørger for, at du får den bedste pris på markedet.

HVAD KOSTER DET AT LEASE EN KIA?

Prisen på at lease en Kia afhænger af flere faktorer, som blandt andet inkluderer den valgte model, bilens udstyr og ikke mindst antallet af kilometer, du ønsker at køre årligt. Du kan forvente priser mellem 3.795kr. og op til 6.195kr. og udbetaling på mellem 5.000kr. til 15.000kr. Hos Ondrive Leasing tilbyder vi altid konkurrencedygtige priser, og vi sørger for, at du altid får den bedste pris på markedet.

HVOR MANGE KM KAN JEG KØRE OM ÅRET?

Hvor mange kilometer, du kan køre årligt, afhænger af din Kia Privatleasingaftale. Hos Ondrive Leasing tilbyder vi alt fra 10.000 til 60.000 km årligt, alt efter dine behov. Hvis du skulle få brug for at køre flere kilometer end aftalt, kan du altid tilkøbe ekstra kilometer. Ønsker du at læse mere om kilometerne i din leasing aftale kan du finde info her

Kia Privatleasing er en attraktiv løsning for dig, der ønsker en bil med god kvalitet og et flot design. Hos Ondrive Leasing tilbyder vi konkurrencedygtige priser og en fleksibel løsning, som er tilpasset dine ønsker og behov. Med en Kia serviceaftale kan du samtidig være sikker på, at din bil altid er i god stand og klar til at tage dig sikkert fra A til B

KUNDESERVICE

Du er velkommen til at kontakte os i hvis du ønsker at høre mere om vores Kia privatleasing tilbud. Vores team af erfarne leasingeksperter står altid klar til at hjælpe dig her