OnDrive Leasing x Clever
OnDrive Leasing x Clever

Din ultimative ladeløsning til elbilskørsel!

Ekstraordinært tilbud: OnDrive Leasing tilbyder i samarbejde med Clever en unik mulighed, der gør elbilskørsel nemmere end nogensinde før.

Gratis Clever ladeboks installation

Som en særlig fordel for OnDrive Leasings kunder tilbyder vi nu en standard installation af Clever One-ladeboksen hjemme hos dig til 0 kr. Denne service sikrer, at du altid har nem og bekvem adgang til opladning af din elbil.

Sådan fungerer det:

Vælg din elbil: Find den perfekte elbil fra vores store udvalg.

Tilføj Clever One-abonnement: Du tilføjer Clever One under tillægsydelser, når du bestiller bilen.

Efter bestilling: Vi sørger for, at Clever kontakter dig, og du aftaler her nærmere detaljer om opsætning af ladeboksen.

Nem installation: Clever kommer til dig og sætter ladeboksen op på det aftalte tidspunkt.

Hvad får du med Clever One?

Fri opladning: For kun 799 kr. om måneden får du fri opladning både hjemme og ved Clevers offentlige ladestandere, som du finder over hele landet.

Ubegrænset adgang: Nyd ubegrænset adgang til Clevers omfattende netværk af ladestandere.Altid klar: Med en hjemmebaseret ladeboks er du altid klar til at komme på farten med et opladt batteri.

Prisoversigt:

Månedlig abonnementspris: 799 kr. (ekskl. leasingprisen for bilen - ydelsen opkræves af Clever og tillægges ikke i din leasingydelse).

Kom i gang nu:

Se vores store udvalg af elbiler her

Kontakt os: Ønsker du at høre mere, er du velkommen til at kontakte os for en snak om dit behov. Vores team står altid klar til at guide dig igennem valget af din elbil og forklare fordelene ved Clever One-abonnementet.